Trebušna gripa in FHES

Facebooktwitter

Star sem 52 let. FHES jemljem, z občasnimi prekinitvami, že skoraj devet let. Z njim imam več pozitivnih izkušenj. Naj navedem njegov vpliv na virozo (rotavirozo).

Pred leti sem se odpravil na morje na Hrvaško. Stanujem v osrednji Sloveniji. S težavo sem privozil do Kopra, saj me je močno zdelovala viroza – trebušna gripa. Tresla me je vročina, bolelo me je v trebuhu in imel sem drisko. Ker v tistem času nisem imel zaloge FHES, sem si ga nabavil v Kopru. Vzel sem dve kapsuli in nadaljeval pot. Tisti dan in naslednje dni sem užival po 4 kapsule FHES na dan. Bil sem prijetno presenečen, saj se je že prvi večer stanje izboljšalo, po dobrih dveh dneh so simptomi bolezni izginili in tretji dan sem bil že povsem pri moči.

V vseh teh letih sem večkrat izkusil, da FHES pomaga pri preprečevanju razvoja viroz.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/11/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link