Laktozna intoleranca dveletne deklice

Facebooktwitter

Probiotik EM smo nabavili zaradi hčerkinih težav z vetrovi; takrat je bila stara dve leti. Ima laktozno intoleranco in kljub dieti so jo pogosto, predvsem ponoči, mučili vetrovi. Vedno je imela napihnjen trebuh, njeno blato pa je bilo mehkejše in izrazito smrdeče. VitaBioso smo sprva mešali s sokom. Zaradi specifičnega okusa in vonja jo je odklanjala, vendar se je s časom navadila nanjo. Prvi mesec je pila dvakrat dnevno po dva zamaška, nato smo dozo zmanjšali in prešli na en zamašek na dan. Vsakodnevno jo je pila še dva meseca.

Prvo izboljšanje je bilo opazno že prvi teden uporabe, saj je veliko bolje spala, ker ni bilo več krčev. Spremembe so bile vidne tudi na blatu – tako v strukturi kot vonju.

Od takrat naprej je probiotik EM pri nas doma nepogrešljiv. Preizkusili smo veliko probiotikov in nobeden ji ni toliko pomagal kot probiotik EM (da o ceni niti ne govorim). Obe hčerki, ki sta zdaj stari 3 in 5 let, pa sedaj, ko ju boli “trebušček”, kar sami vprašata zanj. Ko opazimo spremembe na njunem blatu, jima tudi preventivno nekaj dni dajemo po en zamašek probiotika, da se zadeve v črevesju uredijo. Seveda se trudimo tudi za čim bolj zdravo hrano.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Otroci do 10 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN