Uravnan krvni tlak

Facebooktwitter

52-letni gospod Zlatko je imel petnajst let težave z nihanjem krvnega pritiska. Pogosto je bil tako nizek, da se je slabo počutil in občutil pomanjkanje energije. Zdravila za uravnavanje pritiska težave niso odpravila.
Pričel je uživati po eno kapsulo FHES na dan, in sicer zjutraj na tešče. V drugem tednu uporabe je že opazil, da ima nekaj več energije in se nekoliko bolje počuti. Po treh tednih je pričel s pitjem dveh kapsul dnevno, še vedno zjutraj na tešče.
Kmalu je zaznal, da se očitno bolje počuti, da je krvni tlak stabilnejši in da ima več energije in volje. Zdravnik mu je sčasoma zmanjšal odmerek zdravil in jih kasneje zamenjal s šibkejšimi. Zasluge za izboljšanje počutja Zlatko pripisuje izključno kapsulam FHES, saj česa drugega takrat ni uporabljal. V letih, ki so sledila, FHES še vedno uporablja in stanje se mu ni več poslabšalo.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
14/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link