Urša Pintar z OKA odlična 17. na svetovnem kolesarskem prvenstvu

Facebooktwitter

Državna kolesarska prvakinja Urša Pintar nam je opisala svojo izkušnjo:

“Za mano je glavna dirka sezone, svetovno prvenstvo. Letošnje svetovno prvenstvo je bilo že v začetku leta eden izmed glavnih ciljev kolesarske sezone. Svetovno prvenstvo je ena svojevrstnih dirk, ki je še toliko bolj napeta in prav vsi si želimo dobro nastopiti in poseči po visokih uvrstitvah. Slovensko kolesarstvo trenutno cveti na račun naših asov, Primoža Rogliča in zmagovalca dirke po Franciji Tadeja Pogačarja. Tako sta zagnanost in motivacija še večja.

Organizatorji so pripravili izjemno težko svetovno prvenstvo, v moji karieri težje dirke po profilu še nisem vozila. A to mi je šlo na roko, vedno sem se dobro odrezala na težkih, borbenih dirkah in tudi tokrat je bilo tako. Prve deveterice kolesark žal nisem mogla držati, le malo je zmanjkalo, tako sem v cilj prišla v zasledovalni skupini kolesark in ciljno črto prečkala sedemnajsta.

Priprave pred svetovnem prvenstvom nisem uspela izpeljati optimalno, saj mi je prehlad to preprečil in vzel nekaj dni dobrega treninga, ves čas priprav pa sem redno jemala aminokisline OKA (MAP) in se uspela dobro regenerirati.

Pred mano so še tri dirke v Belgiji, pred zaključkom sezone pa še na španski Vuelti.”

Iskrene čestitke ob teh športnih dosežkih tudi z naše strani!

Iztok Ostan

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/10/2020
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN