Uživanje kompleta brez zaznavnih učinkov

Facebooktwitter

Stara sem 64 let. Lani (2014) sem obiskovala predavanja gospoda Iztoka Ostana. Posebnih zdravstvenih težav sicer nisem imela, vendar me je z MAP, FHES in Vito Bioso tako navdušil, da sem jih začela uživati.

Vsak dan vzamem po dve tableti OKA in po dve kapsuli FHES. Zaenkrat ne čutim nobenih sprememb, vendar mislim, da mi jemanje lahko koristi, tudi če si večjih odmerkov ne morem privoščiti.

S prebavo sem vedno imela težave, predvsem kronično zaprtje. Pred dvema letoma mi je zdravnik v Rogaški Slatini s kolonoskopijo ugotovil, da imam divertikle in mi predpisal dieto za redno odvajanje: na tešče pol litra Donata Mg, po zajtrku eno jabolko in zvečer osem suhih sliv. Od takrat zaprtja ni več, je pa blato zelo redko in seveda je neprijetno, ker se zgodaj zjutraj ne morem nikamor odpraviti. Bio probiotik EM sem začela uživati, da bi odpravila neprijetni vonj blata. Po navodilu s predavanja sem jemala po 0,3 dl na dan, in sicer po večerji. Odmerek sem za kak mesec celo povečala, vendar spremembe ni bilo. Po nekaj mesecih sem se odločila, da preizkusim še nek drug probiotik. Zdaj že kakšne tri mesece jemljem po eno kapsulo zvečer, vendar tudi s tem probiotikom ni spremembe, zato sem zopet nabavila plastenko probiotika EM, ki ga bom začela spet uporabljati, ko porabim sedanji probiotik.

Lepo pozdravljeni!

 

 

Kakovost spremembe: nespremenjeno
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
25/10/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN