Več pasjega veselja s FHES

Facebooktwitter

Naš kuža je tako navezan name, da to predstavlja težavo, že če moram zdoma za nekaj ur. Prične se sliniti in v trenutku se začne obnašati, kot da je zbolel. Dokler se ne vrnem, le brezvoljno poležava. Ko sem nedavno morala za nekaj dni v tujino, so mi domači poročali, da je povsem brezvoljen. Hrane se skorajda ni dotaknil.

Ker imamo vsi družinski člani izkušnjo, da ob uživanju FHES čutimo več energije, so mu dali kapsulo, v upanju, da se bo potem kaj bolje počutil. Že v pol ure je kljub moji odsotnosti veselo mahal z repom, se igral in celo jedel.

Odtlej mu dajemo kapsulo FHES, da lažje prenese mojo odsotnost, pa tudi sicer, če je vznemirjen, saj se po zaužitju kapsule hitreje umiri.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Ni podatka
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/08/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan