Vegetarijanka in komplet proizvodov

Facebooktwitter

Sem 45-letna vegetarijanka, poročena in mama dveh sinov. Starejši ne mara mesa, mlajši pa zelo. Tudi meni včasih zadiši pečeno meso in takrat ga malo vzamem.

Poznam in uporabljam vse tri proizvode, ki jih priporoča g. Ostan. FHES jemljem občasno, zlasti pozimi za izboljšanje odpornosti. Občasno uživam tudi optimalno kombinacijo aminokislin, da ne bi zaužila premalo beljakovin.

Redno pa, že dve do tri leta, uživam probiotik EM.  Njegov učinek še najbolj očitno zaznam, ko se kdaj »pregrešim« s sladko hrano, po kateri moje blato postane bolj tekoče. Probiotik to težavo uredi v dveh dneh. V soboto smo na primer imeli ohcet, v nedeljo je bilo blato tekoče, danes (v ponedeljek) pa je že normalno.

Kolegice me precej sprašujejo za nasvete s področja prehrane in zdravja in rada jim pomagam s svojim znanjem in izkušnjami. Potem pa mi je pogosto hudo, ko vidim, da ne upoštevajo nasvetov, ki bi jim koristili. Mlada kolegica, ki v skrbi za zdravje veliko hodi v hribe, je vseeno vedno utrujena, pa se ne odloči za jemanje FHES ali OKA, ki bi ji koristila. Druga kolegica ima moža z rakom, pa mu po operaciji, sicer z ljubeznijo, kuha nezdravo hrano…

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/01/2017
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN