Vegetarijanka z neredno prebavo

Facebooktwitter

Sem 58-letna vegetarijanka, telesno in duševno v dobrem stanju, brez bolezni. Živim pa v okolju, kjer ljudje žal še ne sprejemajo vegetarijancev in kjer v lokalih vegetarijancu zaenkrat ponudijo le sojin polpet ali sir.

Ker se zavedam pomena dobre prebave, skrbim za redno odvajanje blata; če en dan ne grem na veliko potrebo, to še toleriram, več pa ne. Ker sem imela nekoliko neredno prebavo, sem se odločila za kuro s probiotikom EM. Deset dni sem spila trikrat po 0,2 do 0,3 decilitra. Po tej kuri je moja prebava odlična.

Probiotik EM uživam še občasno, glede na vrsto hrane, saj res dobro pomaga tudi želodcu. Pred obrokom težje hrane ali po njem spijem nekaj probiotika, pa hrano dosti lažje prebavim.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
07/07/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link