Vodene koze med nosečnostjo

Facebooktwitter

Prijateljica je v šestem mesecu nosečnosti zbolela za vodenimi kozami.

Že pred nosečnostjo je uživala MAP in nadaljevala tudi v času nosečnosti in med boleznijo. Izdelek je pokazala tudi svoji zdravnici, ki se je strinjala, naj ga uživa še naprej.

Ob obisku lekarne je farmacevtki povedala, kaj je prebolela. Gospa ji je spontano predlagala, naj začne uživati MAP; spije naj vsaj po 10 tablet na dan, pa se bo hitro okrepila. V obojestransko zadovoljstvo ji je prijateljica povedala, da proizvod že ima in ga tudi redno uživa, saj po njenih izkušnjah zelo dobro vpliva na njeno počutje (več energije, več moči).

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika, Pričevanje zdravnika
04/08/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link