Vsi v hiši so se okužili s COVID-19

Facebooktwitter

Šestinšestdesetletna gospa M. že dolgo s pridom uživa aminokisline OKA, kapsule FHES in občasno bio probiotik EM. Občasno se posvetuje z mano o prehrani, ko ima sama ali kdo od domačih zdravstvene težave.

Dne 24. 11. 2020, v času največjega razmaha epidemije COVID-19, mi je sporočila, da se je okužila s to boleznijo in da se je okužilo tudi vseh šest drugih oseb, ki stanujejo v njeni hiši. V času pred okužbo je redno jemala po 2 kapsuli FHES in po 5 tablet OKA na dan.

Ko je dobila COVID-19, so se na njeni koži pojavili izpuščaji in je za 3 dni prenehala jemati dopolnila. Potem je ponovno začela uživati FHES in OKA. Prvi dan je vzela eno kapsulo FHES, drugi dan dve in nato po tri na dan. Odmerek OKA je bil v tem času 10 tablet na dan, vsak dan pa je pila tudi bio probiotik EM. Simptomi so izzveneli v osmih dneh od izbruha bolezni. Dne 8. 12. 2020, dobra dva tedna po izbruhu bolezni, mi je sporočila: “Sedaj že opravljam gospodinjska dela in imam vsak dan več energije”.

Tudi hčerka in vnuk, ki sta v času okužbe uživala OKA in FHES, sta hitro okrevala, drugim okuženim v hiši pa sta se okužba in slabo počutje vlekla dalj časa.

 

Stanja: COVID-19, viroza
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
12/12/2021
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN