Z več kot plastenko FHES v eni noči odpravila prehlad

Facebooktwitter

Gospa M. (55) nam je posredovala naslednjo izkušnjo:

“Po dnevu, ko se me je loteval prehlad, ko me je bolelo grlo in sem se nasploh zelo slabo počutila, sem ponoči okoli  ene ure vstala in začela uživati kapsule FHES.  Zjutraj me je namreč čakala pot z avtomobilom v Nemčijo, zato sem morala storiti nekaj radikalnega, da bi ustavila bolezen.

Z vodo sem popila za celo pest kapsul in do jutra sem to ponovila vsako uro. Tako sem použila kar 80 kapsul FHES. Ves ta čas sem se zelo potila in pogosto hodila urinirat.

Zjutraj sem bila čisto “nova”, polna energije in zdrava. Sedla sem za volan in v enem dnevu brez težav prevozila 800 kilometrov dolgo pot”.

Pripis dr. Iztoka Ostana:

“Osebno ne priporočam uživanja tolikšnih odmerkov FHES. Proizvajalec priporoča uživanje FHES kot prehranskega dopolnila v odmerkih 2-4 kapsule na dan. Za večje odmerke se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Pri prehrani bolnika je pristojen svetovati le zdravnik”.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
14/08/2019
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link