Zadah

Facebooktwitter

Sem študent, star 23 let. Dekle me je večkrat opozorilo, da imam slab zadah. Zjutraj je najmočnejši, pojavlja pa se tudi čez dan. Problem je neprijeten. Zobno krtačko in zobno kremo imam kar s seboj v torbi, a ni vedno možnosti, da bi si očistil zobe in usta. Uporabljam tudi ustno vodico. Vse to mi je kar spodkopavalo samozavest, saj pri pogovoru z ljudmi nikoli nisem vedel, ali imam neprijeten vonj iz ust ali ne.

Prof. iztoka Ostana sem prosil za nasvet, pa mi je dejal, da si je z večernim žvrkljanjem probiotika EM odpravil jutranji zadah, ki je najbolj trdovraten. Pred dvema mesecema sem si nabavil stekleničko tega probiotika. Zvečer žvrkljam požirek ali dva in tekočino pogoltnem. Jutranji zadah sem tako odpravil, pa tudi čez dan ga je manj. Zjutraj popijem po 0,3 dl tega probiotika. Menim, da bi mi koristilo, če bi žvrkljal tudi čez dan, vendar zaenkrat to ni izvedljivo, saj sem od doma, načeto stekleničko pa je treba hraniti v hladilniku

 

Produkti: Probiotik EM
Stanja: zadah
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
21/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link