Hudo zaprtje

Facebooktwitter

Moje ime je Roza. Stara sem 47 let. Probiotik EM pijem približno pol leta. Na začetku sem ga pila dvakrat na dan po približno 0,5 dl, sedaj pa ga pijem enkrat na dan.

Že veliko let imam težave s prebavo, ki se kažejo kot hudo zaprtje. Blato sem z velikimi težavami odvajala enkrat na teden ali še redkeje. Preizkusila sem veliko naravnih izdelkov: jogurte, slive, laneno seme, donat…., pa ni bilo nekih rezultatov. Pomagali niso niti razni sirupi in kapsule, ki sem jih kupovala v lekarni.

Kmalu po začetku uživanja probiotika EM pa se je zadeva bistveno uredila. Sedaj odvajam skoraj vsak dan in to brez bolečin. Hvala za ta izdelek!

Produkti: Probiotik EM
Stanja: zaprtje
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link