Veliko izboljšanje pri zaprtju

Facebooktwitter

Moje ime je Kaja, imam 32 let.

Pred približno enim letom se mi je stanje s prebavo zelo poslabšalo (zaprtost, napenjanje…). Kljub temu, da sem zelo pazila na prehrano, je ostalo stanje nespremenjeno.

Pa sem začela uživati probiotik EM. Prvi mesec sem ga jemala po trikrat na dan, vsakič po 0,5 dl. Skupaj torej približno 1,5 dl na dan. Od takrat pa sem ga jemala občasno – po eno pollitsko stekleničko na 2 meseca.

Opazila sem veliko izboljšanje: prebava se je kmalu uredila (ni več zaprtja), nisem bila več napihnjena, niti imela vetrov. Na splošno sem z izdelkom zelo zadovoljna.

 

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link