Zdaj sem pa zmagala!

Facebooktwitter

Sem vitalna 63-letna upokojenka.  Nasploh sem usmerjena v to, da se opazujem in »poslušam«. Takoj ko ugotovim, da je nekaj narobe, poskušam to spremeniti in poiščem kaj primernega.  Tako je tudi s hrano in prehranskimi dodatki.

Moja težava je bila prehitra prebava. Imela sem vetrove, blato sem odvajala ob vsakem času in bilo je preredko in neformirano.  Preizkusila sem vse mogoče, od Donata do raznih zeliščnih pripravkov, a nič mi ni pomagalo.

Potem sem naletela na bio probiotik EM. Jemljem ga dva meseca in bom s tem zagotovo nadaljevala. Vsako jutro na tešče popijem žlico tega napitka, včasih pa še eno žlico čez dan. Učinek sem začutila že po enem tednu. Napenjanje je prešlo in blato je postalo formirano, iztrebljam pa se zdaj redno ob istem času, takoj zjutraj.

Ta probiotik me je takoj pritegnil in ko sem videla, kako hitro je pokazal dobre učinke, sem pomislila »Zdaj sem pa zmagala! Če bom za kaj imela denar, ga bom za ta probiotik zagotovo!«

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
07/08/2017
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link