Zdrav starejši par

Facebooktwitter

Z možem razmeroma zdrava in vitalna vstopava v osmo desetletje.

Posebno pozornost posvečava zdravemu prehranjevanju in črevesni bioti. Izogibava se glutenu in meso uživava zmerno (predvsem ribe, sicer pa občasno purana in govedino ter enkrat na mesec svinjino). Že nekaj let uživava probiotik EM, vsak od naju dvakrat na dan po 0,4 dl. Po šestih mesecih narediva presledek in nato nadaljujeva.

Mož si na krajših potovanjih pogosto pokvari prebavo, sicer pa sva oba nagnjena k zaprtju. S probiotikom vse to dobro uravnavava. Tudi neprijetni vonj blata je ob uživanju probiotika blažji, nisva pa ga še uspela povsem odpraviti. Poskusiti nameravava z uživanjem probiotika brez presledkov; zanima naju, ali bo to do konca odpravilo neprijetni vonj blata.

Pred kratkim sva imela priložnost preizkusiti novo različico probiotika. Zdi se nama še boljši od prejšnjega, tako po hitrosti učinkovanja kot po učinku na odvajanje blata.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
28/08/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link