Že dve leti mi niti prehladi ne pridejo do živega

Facebooktwitter

Kaj lahko storimo za svoje zdravje, sem se začela spraševati, ko je za rakom v starosti 35 let zbolel moj mož. Po njegovi smrti sem trmasto iskala rešitve in prebirala razne knjige s to tematiko. Zdaj sem stara 38 let.

V roke mi je med drugim prišla tudi knjiga dr. Ostana Ko zdravila odpovedo, ki mi je bila zelo všeč predvsem zato, ker so se pristopa k izboljšanju svojega zdravja lotili povsem “navadni” ljudje in na razumljiv način utemeljili svoje ugotovitve.

Odločila sem se preizkusiti predlagane dodatke, najprej samo FHES; za tablete OKA se nisem odločila, ker so tako velike, da jih težko spravim po grlu. Ob FHES nisem zaznala nekih posebnih učinkov. Pred uživanjem sem se imela za razmeroma zdravo in stabilno osebo.

Ker že od nekdaj odvajam blato le vsake dva do tri dni (česar sicer nisem doživljala kot težavo), sem se odločila preskusiti še Probiotik EM. Presenečena sem bila nad hitrim izboljšanjem, kar se tiče pogostosti in enostavnosti odvajanja blata, zato ga zdaj uživam vsak dan, razen ko sem odsotna od doma ob koncih tedna ali ko sem na potovanjih. Vedno, ko začasno preneham z uporabo, opazim razliko. Všeč pa mi je postal tudi njegov  okus in razen rednega jutranjega in večernega “šilca” (cca. 20 ml), si požirek privoščim tudi, ko pojem preveliko količino “nezdrave” hrane. Če bi poznala zadevo v nosečnosti, ko je bila zaprtost kar težava, bi jo zagotovo že takrat uživala, in to v večjih količinah.

Zdaj že okrog dve leti uživam probiotik EM (zjutraj in zvečer oziroma po občutku) in po eno kapsulo FHES na dan. V vsem tem času nisem nikoli zbolela, niti prehladi mi ne pridejo do živega.

Poleg tega dodam zajtrku žlico lanenega ali konopljinega olja in dnevno spijem vsaj en smuti.

Z lastnim primerom sem navdušila tudi že nekaj prijateljic, ki oba izdelka lahko le pohvalijo, nad optimalno kombinacijo aminokislin (OKA) pa se med mojimi bližnjimi bolj navdušujejo starejši.

Upam, da bo moja izkušnja komu v pomoč. Sama bom še naprej jemala probiotik in FHES, saj sem prepričana, da delam lastnemu telesu dobro.

Najlepše se vam zahvaljujem in vam želim vse dobro!!

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
12/11/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link