Že z minimalnim odmerkom OKA vidno več energije

Facebooktwitter

Stara sem 35 let. S hrano sicer vsak dan zaužijem tudi del beljakovin, a želela sem si nekaj dodatnega za športno aktivnost. V  trgovini /…/ so mi svetovali optimalno kombinacijo aminokislin OKA kot dodatek k športni aktivnosti.

Vsakič ko sem pred športno aktivnostjo (1-2x na teden) zaužila po eno tableto OKA, sem imela vidno več energije. Ugotovila sem, da je OKA še zlasti primerna za na smučanje ali na pot.

Sedaj nadaljujem z uživanjem OKA po potrebi, vsekakor pa, ko grem na smučanje.

 

Spoštovana gospa R.Š.,

hvala za dragoceni izkušnji. Ne zgodi se pogosto, da že ena tableta OKA pred vadbo naredi razliko.

Vse dobro,

Iztok Ostan

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
02/03/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link