Zgaga

Facebooktwitter

Star sem 55 let. Zdravniški testi so pokazali težave s črevesjem in žolčem. Zgaga se je pojavljala skoraj po vsakem obroku, imel sem občutek napihnjenosti in krče v želodcu.

Pred tremi meseci sem začel uživati probiotik EM, in sicer po en zamašek dnevno (10 ml). Stanje se mi je od takrat očitno izboljšalo. Prej skoraj vsakodnevnih težav z zgago ni več. Se pa občasno še vedno pojavljajo krči, tako da bom z uživanjem redno nadaljeval. Vse z namenom, da tudi to težavo dokončno odpravim oziroma jo vsaj dovolj omilim.

Priporočam ga tudi drugim!

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link