Astmatikovi naporni prehladi in viroze

Facebooktwitter

Sem fant, star 28 let. Čeprav ocenjujem, da sem v splošnem precej zdrav in ne pretirano občutljiv, me vendar vsako leto vsaj enkrat ali dvakrat ujame prehlad, še sploh v obdobjih, ko v nekaj dneh temperatura pade za več kot 10 stopinj. Ker sem tudi astmatik, so bili moji prehladi vedno malce bolj moteči, saj vključujejo tudi težje dihanje in izkašljevanje. Poleg tega potrebujem dalj časa, da se pozdravim – ne glede na to, ali se pazim, počivam in pijem tople napitke.
Svetovali so mi, naj že ob prvih znakih prehlada ali tudi tedaj, ko je za preventivo že prepozno, začnem jemati antioksidant FHES v večjih količinah. Poskusil sem in bil prijetno presenečen. Že po prvi dozi je bil učinek viden še isti dan. Oči so se začele močno solziti, iz nosa mi je teklo kot iz škafa in nasploh je naenkrat vse »udarilo« iz mene. Poleg tega sem se pospešeno potil. Čutil sem, kako se je začelo intenzivno »čiščenje« telesa.
Zdaj vem, da s pomočjo FHES celotno zdravljenje skrajšam s petih ali šestih dni na samo en dan ali dva (odvisno od moči prehlada). Če nastajajoči prehlad začutim dovolj zgodaj, pa ga lahko s FHES tudi preprečim.
Sedaj sem se že navadil, da ob prvih znakih katerega koli prehladnega obolenja takoj vzamem štiri ali pet kapsul FHES in to ponavljam vsak dan, dokler nisem prepričan, da je nevarnost mimo.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
02/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN