Brez utrujenosti med nosečnostjo in dojenjem

Facebooktwitter

Moja sestra je (prvič) rodila pri štiridesetih. Med nosečnostjo je začela uporabljati FHES in sedaj ga redno jemlje že kakšnih 14 let.

Nosečnost je prenašala brez težav in rodila je zdravo, vitalno hčerko. Kot zaprisežena zagovornica dojenja jo je dojila intenzivno in razmeroma dolgo.

V tem obdobju smo opazili dve zanimivi zadevi:

  • Čeprav je redno dojila tudi ponoči, ni bila videti nič utrujena. Šele ko je za nekaj dni ostala brez zaloge FHES, se je pri njej pojavila »normalna« utrujenost neprespane mamice. Takoj ko je začela spet uživati FHES, je utrujenost izginila.
  • Čudila sem se, kako je mogoče, da ima toliko mleka, saj sva imeli najina mama in jaz žal povsem drugačno izkušnjo. Domnevala sem, da je tudi to morda povezano z njenim uživanjem FHES.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
31/12/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link