Celjenje trdovratne rane srčnega bolnika

Facebooktwitter

Pišem vam o prehranskem dopolnilu vrste MAP, ki je zame čudežno. Ob njegovem uživanju si je moj soprog zelo opomogel. Star je 77 let. Je srčni bolnik, ima spodbujevalec in zelo slabo ožilje.

Na nogi nad gležnjem se mu je naredila črna krasta, ki je postajala vse večja. Že večkrat je bil v bolnišnici, ko so se mu delale rane tudi na rokah, na konicah prstov. Rekli so, da ima zamašene male žilice. Poleti je bilo vse v redu, ko sta se začela jesen in zima, pa so nastopile velike težave. Zelo ga je zeblo. Po tri tedne je bil na infuziji, da mu je zdravilo teklo v žilo pet do šest ur na dan. Takrat se mu je prvič naredila črna krasta na nogi. Postajala je vedno večja. Noga je otekala in začele so se grozne bolečine. Kljub protibolečinskim tabletam ni spal, saj ga je ponoči najbolj bolelo. Sin ga je odpeljal v bolnišnico in tam je bil spet tri tedne na infuziji. Potem se je vrnil domov. Rekli so, da bo bolje, ko zdravila začnejo bolje delovati, a ni bilo tako. Bolelo je in bolelo. Izgubil je apetit, ni mogel jesti, slabo mu je bilo. Do WCja je lahko šel samo z berglami. Patronažna sestra je prihajala in topila to veliko krasto. Vsak dan je bil slabši. Shujšal je že 9 kg, večkrat je tudi padel, ko se mu je zvrtelo v glavi. Potem se je rana odprla in gnojila se je. Gnoj je tako smrdel, da smo komaj zdržali. Bil je ves ubogi. Sosedje so rekli, da je živ mrlič.

Sedaj, po petih mesecih odkar uživa MAP, se mu je rana skoraj zacelila. Opomogel si je prav ob uživanju tega prehranskega dopolnila, ki je čudežno. Jemlje po 5 tablet na dan. Mišice so začele delovati in dobil je apetit. Začel je dobivati na teži in tudi voljo do dela in hoje.

To je naša zgodba. Vsa družina se vam zahvaljuje za to čudežno dopolnilo hrani, ki mu je vrnilo veselje do življenja.

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN