Cepljenje nohtov

Facebooktwitter

Sem 49-letna Štajerka.  Kakšno leto je, odkar uživam probiotik EM, in sicer trikrat na dan po tri požirke.

Pred tem sem bila večkrat napihnjena in hrana mi je obležala na želodcu. Nikoli nisem občutila zdrave lakote.  Jedla sem zaradi hrane, ker se mi je »luštalo«, ampak potem sem se vedno počutila slabo. Nohte sem imela v živo cepljene in lomljene, kljub temu da sem jemala vitamine in minerale, ki so potrebni za zdrave nohte.

Ob probiotiku EM spet občutim zdravo lakoto in lahko jem, ker sem lačna. Moje splošno počutje je boljše. Po zaužitem obroku nisem več utrujena.

Nohti so se okrepili in se ne lomijo več, vse dokler redno jemljem probiotik. Pred tem prehranski dodatki (na primer cink) niso imeli haska, šele ob uživanju probiotika sem zaznala njihovo korist. Če slučajno prekinem z jemanjem probiotika, pa se nohti spet začnejo cepiti.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
28/06/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link