Epilepsija in glavoboli

Facebooktwitter

Odločila sem se, da vam napišem izkušnjo, ki se nam je zgodila že pred nekaj več kot desetimi leti. Moj mož je takrat bil star približno štirideset let.

Od svojega devetnajstega leta je imel precej težko obliko epilepsije, ki so jo spremljali hudi glavoboli in zelo slabo počutje. Iz takrat še neznanega vzroka je prišlo tudi do atrofije mišic in madelungove bolezni. To vse je pripeljalo do tega, da je začel uporabljati invalidski voziček, saj ni imel več moči. Pestili pa so ga tudi tiki – nenadzorovani gibi in veliki epileptični napadi.

Gospod Ostan, ki ga poznam iz delovnega okolja, mi je predlagal, naj začne uporabljati FHES.

Po kakšnih dveh tednih jemanja (po dve kapsuli na dan) so prenehali glavoboli. Kasneje je nadaljeval z uživanjem enake količine FHES.

Kljub temu da je naslednjih petnajst let bolezen napredovala in končno pripeljala do smrti, je moj mož vsa ta leta živel brez glavobolov. Nekje na sredi te poti je izvedel za svojo pravo diagnozo. Po tem, ko so opravili genetske preiskave, so ugotovili, da ima najtežjo obliko MERRF.

Kljub temu, da mu je bil olajšan le majhen delček pri njegovi bolezni, sva imela dosti lepše življenje kot pred tem. Ko se je rešil glavobolov, je dobil dosti več volje do življenja in imel je več moči, da je živel s svojo boleznijo do konca.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
26/07/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN