Fant z multiplo sklerozo in kandido si je ob probiotiku EM zelo izboljšal počutje

Facebooktwitter

Sem fant star 26 let, imam multiplo sklerozo (MS) in razrast kandide. Odkar pomnim, sem imel težave s sinusi (poln nos), po treh tednih uživanja bio probiotika EM se mi je nos skoraj popolnoma sprostil. V tem času se je tudi skoraj čisto odpravila napihnjenost po hrani. Tudi spanec se je zelo izboljšal; vedno sem se zbujal ponoči, tudi večkrat na noč, zdaj tega več ni. Po slabem mesecu uživanja probiotika tudi nimam več razpokanih ustnic. Vedno sem pil dovolj vode, a kljub temu sem imel stalno razpokano spodnjo ustnico. Šele ob uživanju bio probiotika EM se je to popravilo. Ugotovil sem, da sem tudi na splošno bolj vesel in nasmejan.

Bio probiotik EM sem začel uživati po 0,1 dl na dan in postopoma povečeval odmerek, dokler nisem prišel do 3x po 0,5 dl na dan. Pozitivni rezultati so bili vidni po dveh tednih ob približno 0,8 ali 0,9 dl probiotika na dan. Nato sem za par dni prekinil, ker sem imel močne razstrupljevalne reakcije. Postal sem utrujen. Ko se je utrujenost čez dan, dva malce zmanjšala, sem se začel počutiti slabotno in tudi simptomi multiple skleroze so se malce okrepili oz. sprožili (začutil sem trzljaje v mišicah). Kot sem omenil, sem prekinil uživanje bio probiotika EM za dva do tri dni in sem se spet počutil boljše. Tudi multipla skleroza se je umirila.

Po tej krizi sem ponovno ponovno začel uživati bio probiotik EM po 20 ml dvakrat na dan in še vedno dobro spim, lažje diham in nisem napihnjen. S probiotikom EM sem zelo zadovoljen in veselim se rezultatov v prihodnje.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/05/2020
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN