FHES, probiotik EM in alergije

Facebooktwitter

Gospod Miro (55) se je več kot dvajset let mučil z alegijo na cvetni prah. Užival je tablete proti alergiji, občasno pa si je moral vpihovati v nos posebno zdravilno sredstvo, da je ublažil simptome. Najhuje je bilo v marcu in aprilu. Nos je imel v tem času povsem zamašen, ali pa mu je sluz tekla iz nosa v grlo.

Konec lanskega leta (2013) je začel redno uživati FHES (po eno kapsulo na dan), od janurja (2014) pa tudi po eno žlico (0,1 dl) probiotika EM na dan. Odmerka sta glede na priporočila proizvajalca nizka, a kljub temu od tedaj blato manj smrdi. Mesa ne uživa pogosto.

Glavno izboljšanje zdravja, ki ga je doživel v tem letu, pa je bilo v zvezi z alergijo. Kritična meseca marec in april sta minila brez znakov alergije. Sedaj smo v juliju in še vedno ni težav z astmo. Z gotovostjo ne more trditvi, domneva pa, da sta mu to izboljšanje prinesla prav FHES in probiotik EM. To zimo tudi ni imel gripe ali prehlada.

 

 

Produkti: FHES, Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link