Goranovo smučanje brez kondicijskih priprav

Facebooktwitter

Medtem ko so njegovi prijatelji v jeseni nabirali kondicijo za zimsko smučanje, je imel osemintridesetletni Goran veliko dela in službenih poti. Časa za rekreacijo ni bilo in ko je prišel čas za dopust, teden dni smučanja, je bil kondicijsko nepripravljen. Odločil se je, da bo za teden smučanja nabavil MAP in ga uporabljal z upanjem, da mu bo dal nekaj dodatne moči.

Na smučanju je dnevno jemal po 10 do 20 tablet MAP. Počutil se je izvrstno in nikdar ni občutil, da mu manjka kondicije. Tudi v poznopopoldanskem času mu moči še vedno ni primanjkovalo. Smučal je povsem na ravni prijateljev. Kot pravi, ni bilo prav nič opaziti, da so prijatelji bolje kondicijsko pripravljeni kot on, čeprav so že vso jesen in zimo telovadili v fitnesih in kolesarili.

 

 

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link