Gripa in razpokana koža med nožnimi prsti – primer dr. Meyersa

Facebooktwitter

Zdravnik dr. Ron Meyers je prvi sistematično preizkušal učinke FHES v klinični praksi in je svoje ugotovitve tudi prvi objavil v knjižni obliki. Tu je odlomek iz njegove knjižice o FHES:

Bil je dan, ko je ostra burja s treskom zaloputnila vrata za vsakim pacientom. Da bi bila stvar še slabša, je hud virus položil v posteljo mnogo prebivalcev našega malega mesta. Georgea je prinesla burja pozno popoldne. Bridko se mi je potožil: »Dr. Meyers, strašno se počutim. Grlo imam vneto, oči me pečejo in prav vsaka mišica me boli. Vsakdo, ki ima podobne bolečine, ostane v postelji vsaj teden dni, če ne več! Kaj naj storim? Pravkar sem nastopil novo službo. Prejšnji mesec nisem nič zaslužil, zato res ne smem umanjkati z dela.« Povedal sem mu nekaj informacij o FHES, zlasti o tem, kako koristi v boju z virusi in bakterijami, in mu omenil, da ga poskusno uporabljam pri svojih pacientih. Povabil sem ga k sodelovanju in privolil je. Ker je George močan moški, sem mu predpisal po tri kapsule FHES na vsake štiri ure (razen ponoči) in vsako uro kozarec dobre pitne vode, naslednji ponedeljek pa naj me spet obišče.

Naslednjič je povedal, da se počuti mnogo bolje. Simptomi gripe so se do sobote zjutraj izredno omilili. Čeprav se še ni počutil odlično, je v ponedeljek že lahko odšel v službo. Takrat smo že vedeli, da bi se bolezenski znaki najverjetneje vrnili, če bi George na tej stopnji bolezni nehal jemati FHES, zato sem mu priporočil, naj še naprej jemlje po dve kapsuli vsake štiri ure do konca tedna. Po tem bo do naslednjega obiska v moji ordinaciji lahko jemal manjši odmerek – po dve kapsuli trikrat dnevno. Prosil sem ga, naj dosledno zapisuje vse spremembe, tako dobre kot slabe, in naj se ponovno oglasi pri meni čez dva tedna.
Ko sem čez dva tedna vstopil v ordinacijo, me je tam pričakoval široko nasmejani George. »No, George«, sem rekel, »povejte mi, kako je bilo zadnja dva tedna. Kako kaj napreduje vaš virus gripe?« Ko sva pregledovala njegove zapiske, je bilo očitno, da je prestajal simptome gripe neprimerno lažje kot njegovi družinski člani in sodelavci. Službe ni zamudil niti en dan, simptomi gripe pa so bili blagi in so trajali le en teden. Razlog za njegovo muzanje pa je bil drugje: povsem so namreč izginile težave z razpokano kožo med nožnimi prsti, ki so ga pestile že več kot dvajset let, in ki jih pred tem ni odpravilo nobeno zdravilo ali dieta. Nobene razpoke, nobenega srbenja! Neboleča stopala so Georgeu zdaj v največje veselje.
/…/

Simptomi prehlada
Sedaj najbrž že lahko uganete, kaj se je dogajalo v Georgeovem primeru. Njegovo skoraj trenutno olajšanje je bilo najbrž možno zato, ker je uživanje FHES in nevtraliziranje strupov škodljivih mikroorganizmov povzročilo rahel pomik biološkega okolja v bazičnost. Njegov imunski sistem se je zato lažje zoperstavil virusom in tako skrajšal trajanje gripe.

Razpoke v koži med nožnimi prsti
Stanje se je najbrž popravilo zaradi izboljšanja znotrajceličnega biološkega okolja; to je zmanjšalo moč glivic. Hkrati pa menim, da je pomagala tudi dodatna oskrba s kisikom.

Vir:
Meyers, R. (2005). FHES. Flanaganov kremen, obogaten z vodikom. Ljubljana: Miró Gomsi – samozaložba.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Ni podatka
Vrsta primera: Pričevanje zdravnika
09/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN