Hitra regeneracija po porodu

Facebooktwitter

Gospa Marinka (36) je v času nosečnosti z naporom opravljala potrebna dela. Mučila sta jo nespečnost in splošno pomanjkanje energije.

Med nosečnostjo je začela uživati MAP,  po 4 tablete zjutraj in 4 popoldan. To traja sedaj že pol leta. Medtem je tudi rodila.

Že v času nosečnosti se je njeno stanje ob uživanju MAP občutno izboljšalo. Občutila je več enegije in bolje je spala. Po porodu se je telo dokaj hitro vrnilo v prejšnje stanje, brez posebej vidnih znakov, ki jih porod navadno prinese: koža je povsem brez poporodnih strij in lasje, nohti in zobje niso prav nič prizadeti. Ob tem je opazno tudi zmanjšanje celulita.

 

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link