Hitra regeneracija po porodu

Facebooktwitter

Gospa Marinka (36) je v času nosečnosti z naporom opravljala potrebna dela. Mučila sta jo nespečnost in splošno pomanjkanje energije.

Med nosečnostjo je začela uživati MAP,  po 4 tablete zjutraj in 4 popoldan. To traja sedaj že pol leta. Medtem je tudi rodila.

Že v času nosečnosti se je njeno stanje ob uživanju MAP občutno izboljšalo. Občutila je več enegije in bolje je spala. Po porodu se je telo dokaj hitro vrnilo v prejšnje stanje, brez posebej vidnih znakov, ki jih porod navadno prinese: koža je povsem brez poporodnih strij in lasje, nohti in zobje niso prav nič prizadeti. Ob tem je opazno tudi zmanjšanje celulita.

 

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan