Hude bolečine po boreliozi

Facebooktwitter

Mučile so me hude bolečine v desni rami, kolenu in kolku, mravljinčenje, mišična nemoč, bolečine v kosteh, nemiren spanec in nočno potenje. Počutila sem se izredno slabo. Imam 60 let.

Po nasvetu hčere in njenega partnerja, ki imata nekajletne izredno dobre izkušnje z MAP in FHES, sem 14 dni jemala dnevno do 15 tablet MAP in do 4 kapsule FHES.

Moje stanje se je že po dveh dnevih uživanja dopolnil zelo izboljšalo. Prej pri teh tako zelo hudih bolečinah in težavah ni zalegel noben analgetik, zdaj pa so bolečine prav čudežno ponehale. Tudi spanec se je izboljšal in nočnega potenja ni bilo več. Moje splošno počutje se je izboljšalo.

Ko sem po 14 dneh prenehala z jemanjem, so se bolečine spet pojavile in kasneje so laboratorijski testi pokazali, da imam staro okužbo z borelijo. Ponovno sem začela z jemanjem MAP in FHES, v enakih količinah kot predhodno. Kmalu potem sem šla na dvotedensko antibiotično intravenozno terapijo, ki še traja. Za čas terapije z antibiotiki sem izključila uživanje FHES. Trenutno jemljem 5 tablet MAP zjutraj in 5 popoldan, vsak dan pa spijem tudi do 0,5 dl bio probiotika EM. Hranim se s pretežno presno hrano. Moje splošno počutje in zdravstveno stanje se še naprej izboljšujeta.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/07/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN