Izboljšanje pri levkopeniji – prenizkem številu levkocitov

Facebooktwitter
Normalno število levkocitov – naših obrambnih krvničk je od 4,0 do 11,0 x 109/L.  Njihovo prenizko število (levkopenija) pomeni večje tveganje infekcij, lahko pa je indikator resnih obolenj: nekaterih vrst raka, HIV, Sjogrenovega sindroma in drugih. Gospa S. (44) iz osrednje Slovenije nam je posredovala svojo izkušnjo z levkopenijo in uživanjem antioksidantskega praška FHES:
 
“Januarja 2015 sem prebolela močno vnetje dihal, verjetno virusno pljučnico. Od tedaj naprej je bilo ob vsakem  pregledu krvi z vrednostjo levkocitov vedno slabše. Vsake tri mesece so bili nižji. V drugi polovici leta 2016 mi zdravnica pove, da me bo dala na dodatne preiskave, ker se levkociti sumljivo nižajo. V začetku januarja 2017 je bila vrednost levkocitov 3,0, julija 2017 pa 2,8. 
Še isti dan sem na Internetu po naključju našla mineralni prašek FHES. Začela sem ga jemati po 2 kapsuli na dan.
Četrti dan jemanja mi je postalo slabo in začela sem se izredno slabo počutiti. Imela sem občutek, da bom umrla. Občutila sem izjemno nemoč telesa, ovila me je šibkost. V predelu trebuha sem začutila vroč pot. Vse skupaj je minilo v nekaj urah. Z jemanjem FHES sem nadaljevala.
Septembra leta 2017 sem bila na ponovnih hematoloških preiskavah. Levkociti so se od julija do septembra zvišali z 2,8 na 3,7. Bila sem navdušena. Z jemanjem FHES sem postopoma prenehala in čez slabih šest mesecev spet dala kri. Vrednosti levkocitov: 3,5. Takrat še vedno nisem začela s ponovnim jemanjem FHES. Meseca maja 2018 sem imela vrednosti 3,1. Od konca junija 2018 spet jemljem redno vsak dan po 2 kapsuli FHES. Opazila sem, da nimam več glavobolov. Prej so bili pogosti, no zdaj jih ni več. Izginila je tudi črna barva pod očmi. Torej, imam dovolj razlogov, da bom FHES vztrajno jemala še naprej.
Dr. Ostan, želim vam obilo zdravja še naprej in vas hvaležno pozdravljam.”
 
Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje, začasno poslabšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/12/2018
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN