Izjemno zadovoljstvo 38-letnega rekreativca z MAP

Facebooktwitter

Pošiljam vam kratek opis svojih izkušenj z MAP.

Novembra 2013 sem pričel jemati po 10 tablet MAP na dan. Od tedaj je minilo osem mesecev. Po treh meseceih jemanja sem prijetno presenečen nad spremembami sklenil, da bom tako količino MAP jemal kar eno leto. Naj podrobneje pojasnim: star sem 38 let in zadnjih nekaj let jem zelo malo mesa in drugih živalskih beljakovin. V zadnjih letih sem se začel ukvarjati tudi z redno rekreacijo, predvsem s tekom; tečem trikrat na teden.

Do svojega tridesetega leta se praktično nisem ukvarjal s športom; ravno nasprotno. Kadil sem, pil in jedel ne najbolj zdravo hrano. Ko sem okrog triintridesetega leta ugotovil, da ne zdržim več naporov, kakršni mi včasih niso povzročali nobenih težav, sem se zavedel, da je napočil čas za spremembe. Sedaj ne kadim, pijem le občasno in malo, spim ob najprimernejšem času in, kot rečeno, se redno rekreiram.

Ko sem pričel z redno rekreacijo, sem se seveda bolj posvetil tudi prehrani, oziroma začel opažati, kaj moje telo potrebuje. Preizkusil sem najrazličnejša prehranska dopolnila in jih spričo majhnih ali nikakršnih sprememb tudi kmalu opustil (edino pri uživanju Ganoderme lucidum ali rejši gob sem zaznal neko razliko v počutju).

No, dokler se nisem srečal z MAP. Dr. Ostana sem poslušal na predavanjih, prebral dostopno gradivo in od znancev izvedel njihove osebne izkušnje. Rezultat je skoraj neverjeten. Splošno se počutim precej bolje. Po dveh do treh mesecih so se začele vidne spremembe na mojem telesu; pred tem je MAP deloval po notranjosti telesa. Imam več moči in kondicije, spim bolje in za enako spočitost potrebujem manj spanja, koža je prožnejša, nohti bolj čvrsti. Na nogah opažam spremembe pri nazadovanju dveh mini krčnih žil, ki sta se pojavili pred nekaj leti. Včasih je kar smešno, ko kakemu znancu pokažem noge, kjer teh žil ni več. Seveda se čudijo, ker praktično ni kaj videti, le jaz vem, da sta bili žili pred meseci vidno izbočeni.

Hkrati sem tudi ugotovil, da lahko na dolgih potovanjih z MAP ohranim energijo, ki jo človek v dolgih urah vožnje in nespanja ponavadi izgubi.

Naj za konec povzamem, da je količina MAP, ki ga konzumiram, zdaj omejena izključno s financami. Še komurkoli sem priporočil MAP, mi je potrdil, da v kombinaciji z rekreacijo še bolj učinkuje.

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN