Izkušnje 67-letnega gospoda z vsemi tremi produkti

Facebooktwitter

Posredujem vam svoje izkušnje z jemanjem FHES, MAP in probiotika EM.

Star sem 67 let. Pred uživanjem teh prehranskih dodatkov sem zlasti pozimi občutil občasno utrujenost, manj energije.

Vse tri produkte sem začel uživati decembra lani (2013). Dnevni odmerki so bili: 1-2 tableti  MAP, 2-3 kapsule  FHES, dvakrat (zjutraj in zvečer) po 0,3 do 0,4 dl probiotika EM. Sedaj jih torej uživam že dobrih 9 mesecev.

Izkušnje z njimi:

FHES – Menim, da so mi kapsule izredno pomagale. Začel sem jih jemati sredi zime (decembra 2013) in že takoj sem začutil, da imam veliko več energije, res dober občutek. Tudi sicer mi energije ne primanjkuje, vendar je bila razlika na začetku jemanja resnično zelo opazna, tudi zato, ker je šlo za zimske dni, manj svetlobe in gibanja na svežem zraku.

MAP –   Glede MAP ne znam natančno določiti učinkov. Na začetku sem ga redno jemal (1-2 tabletki), vendar se mi je zdelo, da ga ne potrebujem tako redno in vsak dan, zato ga sedaj jemljem redkeje, na primer takrat, kadar na jedilniku ni mesa (ki ga ne jem zelo  pogosto).

Probiotik EM – Moje izkušnje s probiotikom so fenomenalne in sem ga že priporočil veliko prijateljem. Jemljem ga preventivno, ker sem mi zdi, da vzdržuje mojo kondicijo. Blato resnično nima več vonja! V primerih, ko jem malce preveč, mi pomaga probiotik pomiriti črevesje. Vsekakor ga nameravam zelo redno jemati še naprej (vsak dan dvakrat po eno šilce). Včasih si ga namažem po koži, kjer je rahla rana, vnetje ali kaj podobnega.

Hvaležen sem, da sem po zaslugi dr. Ostana, ki sem ga videl enkrat na televiziji, ko je zelo verodostojno in zdravorazumsko govoril o zdravi prehrani, odkril probiotik, FHES in MAP. Bil sem tudi na dveh njegovih predavanjih.

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN