Kako uspešno preprečim razvoj prehlada ali viroze

Facebooktwitter

Star sem 32 let, doma s Štajerske. FHES uporabljam za preprečevanje nastanka prehlada. Prvič sem ga preizkusil, ko je bila moja odpornost slaba: bil sem slaboten, loteval se me je prehlad. Občutil sem mrzlico oziroma predvročinske motnje v telesu.

Začel sem jemati po 1-2 kapsuli zjutraj in eno čez dan. Tako doziram FHES vsakič, ko se nakazujeta prehlad ali viroza. Ob takem režimu je potrebno 3-5 dni, da popolnoma izginejo znaki slabotnosti in se telo postavi v stare tire. Zadevo ponovim vedno, ko se mi pojavi poslabšanje.

Stanje se izboljša skoraj že po prvem dnevu. Pravi prehlad se pravzaprav sploh ne razvije.

Če ukrepam pravočasno, se simptomi prehlada odpravijo razmeroma hitro. Enkrat pa se je zgodilo, da sem začel jemati kapsule pozneje in prehlad se je „normalno” razvil.

 

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
07/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link