Krčne žile in utrujenost gospe Nade

Facebooktwitter

Za gospo Nado (58) so velik problem izrazite krčne žile na nogah. Imela je tudi težave s pogosto utrujenostjo in občasnim slabim počutjem.

Pa je posegla po beljakovinah MAP. Že tri mesece uživa po 8 tablet na dan, navadno po 4 zjutraj in 4 popoldan.

V prvem mesecu tega novega prehranskega režima ni opazila ničesar, potem pa je začela zaznavati boljše, stabilnejše počutje, več energije ves dan ter zmanjšanje krčnih žil. Z uporabo namerava nadaljevati, v upanju na dodatno zmanjšanje krčnih žil, saj bo v nasprotnem primeru potrebna operacija.

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link