Kronična utrujenost ob celiakiji in obolenju ščitnice

Facebooktwitter

Stara sem 42 let, mama dveh otrok. Težave imam s ščitnico (nodusi na ščitnici, hormoni so sicer v mejah normale, nizek feritin, utrujenost), kronične težave z želodcem (imela sem tudi rano na želodcu, gastritis, refluks – gerb). Po rojstvu drugega otroka sem se soočala s hudo anksioznostjo in paničnimi napadi. V tem letu sem povsem izključila uživanje glutena in sem po več letih že več mesecev brez tablet contoloc (blokator protonske črpalke). Tudi grla nimam več vsako jutro vnetega od kisline.

Po nasvetu prijateljice sem nabavila stekleničko FHES, pa tudi knjigo Žive vode. FHES sem najprej jemala po eno kapsulo na dan in v začetku nisem opazila kakšnih sprememb. Prijateljica mi je svetovala, naj nadaljujem s po dvema kapsulama na dan. Tako sem ga začela uživati po dve kapsuli na dan – prvo zjutraj z zelenim kašastim sokom, drugo popoldan po prihodu iz službe. Težava je, ker je zadeva draga, z veseljem bi namreč jemala večjo količino.

FHES jemljem dva meseca – trenutno po dvakrat na dan. Počutje je boljše kot je bilo. Zdaj večinoma popoldne po službi funkcioniram, ne da bi morala iti malo odspat.

 

 

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
12/06/2018
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN