Kronični bronhitis, vnetje ušes in gripa

Facebooktwitter

Klemen (24 let) je imel kronični bronhitis in pogosta ušesna vnetja. Pozimi je večkrat preboleval gripo. Težave je imel pri študiju in opustil je tudi večino športnih aktivnosti.

Pred dobrim letom je pričel uporabljati FHES. Prvi mesec je jemal po 2 kapsuli na dan, od drugega meseca naprej pa po 3 do 4 kapsule.

Že kmalu po prvih dveh tednih je začutil več energije in temu pripisuje tudi več volje do dela in študija. Izboljšano počutje traja že več kot eno leto. Resnih težav z ušesnimi unetji in bronhitisom od začetka uživanja FHES ni več zaznal. Tudi gripe od takrat ni več imel. Občasno se nakažejo znaki gripe ali vnetja ušesa, a takrat  poveča dnevno količino za 2 kapsuli in težave v dnevu ali dveh minejo. Pravi, da se je izboljšala tudi koncentracija in zaradi povečane odpornosti se ponovno lahko ukvarja s športom.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link