Majavost zob, srčna aritmija in hormonsko neravnovesje

Facebooktwitter

Sem 65-letna upokojenka. Imela sem različne težave: stres, hormonsko neravnovesje z vročinskimi valovi, izpadanje las in srčno aritmijo. Težave so bile tudi z zobmi in dlesnimi: zobni žepki, začetek parodontitisa z rahlo majavostjo zob, večkrat tudi novi karies.

Lani so mi na dlesnih opravili operativni poseg. Odstranili so globlji zobni kamen in žepke, kar je pred tem povzročalo majavost zob.

Tri mesece po posegu, pred enim letom, sem začela jemati optimalno kombinacijo aminokislin (OKA). Krajše obdobje, ko sem se slabše počutila, sem jemala po pet tablet na dan, sicer pa jemljem po tri.

Počutim se dosti bolje. Imam več energije, moči in manj vročinskih valov. Stanje zob in dlesni se je zelo popravilo. Tudi kar se tiče aritmije, je občutno bolje, tako da sem lahko znižala odmerek Bloksana – prej sem jemala dvakrat po četrt tablete, zdaj pa mi zadostuje ena četrtinka tablete na dan.

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
26/07/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link