MAP in rak v fazi metastaziranja

Facebooktwitter

Dovolite, da vam opišem stanje svoje tašče.

Stara je 83 let. Zaradi bolezni je njena telesna teža padla z 79 na 59 kilogramov. Z uporabo MAP in prošejkov in ob podpori družine, nove zdravnice in lastne pozitivnosti je pridobila 1 kg.

Pred 20 leti je imela melanom hude oblike. Po uspešni operaciji je do pred dvema letoma živela brez večjih težav srednje zdrav življenski slog. Pomeni, da se je gibala po vrtu in jedla raznoliko hrano, velik del pridelan na domačem vrtu in v bližnjem okolju. Uživala ni nobenih prehranskih dodatkov, ni se razstrupljala in ni uporabljala novodobnih superživil (alge, trave, jagode, gobe, morski fitoplankton,..). Živela je tudi dokaj nestresno življenje.

Pred dvema letoma so se  začele težave s srcem in pljuči. Dobivala je velike količine antibiotikov. Pred kratkim so ji diagnosticirali metastaze na pljučih, primarni tumor na ledvici in verjetni razrast na medenico.

V prehrano smo ji začeli dodajati MAP in mislim, da prav zato ne izgublja več teže, pač pa je celo pridobila en kilogram. Sedaj jemlje po 4  tabletke MAP dnevno v dveh delih pred obrokom.

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/12/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN