OKA pred fizičnimi napori in probiotik EM za še boljšo prebavo

Facebooktwitter

Star sem 36 let. Ne uživam mlečnih izdelkov in mesa, ribe občasno.

Pred fizičnimi napori jemljem od 3 do 4 tablete OKA. Opazil sem, da se tako mišice bistveno hitreje regenerirajo in da ne občutim bolečin v mišicah (»muskelfibra«) kot sicer.

Doslej sem opravil tudi tri kure s probiotikom EM, tako da sem vsakič dva do tri tedne po trikrat na dan spil približno 0,3 decilitre tega napitka. Jemal sem ga pred obrokom ali po njem. Že prej sem sicer vsak dan odvajal, po pitju probiotika pa je moja prebava še izboljšana: odvajam še lažje in tudi po večkrat na dan.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
30/03/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link