Večji odmerki MAP pri skromni prehrani in velikih naporih

Facebooktwitter

Naj opišem svojo posebno izkušnjo z MAP.

Pred dvema letoma sem se s svojim avtomobilom vračal iz tujine, kjer sem bil nekaj let zaradi dela. Pot je trajala več dni. Jedel sem zelo pomanjkljivo. Hrana je bila skromna po količini in še tisto, kar sem zaužil, ni bilo kakovostno. Za volanom sem bil od zgodnjega jutra do poznega večera. Sredi popoldneva mi je po več sto prevoženih kilometrih koncentracija že zelo padla.

Spomnil sem se, da so mi pred leti, ko sem pogosto potoval v tujino in sem bil prav tako cele dneve za volanom, pomagali večji odmerki MAP. Pa sem zaužil 12 tablet MAP in potem brez težav vozil še pozno v noč. Naslednjega dne me je čakal še velik kos poti. Ohrabren z izkušnjo prejšnjega dne sem zaužil 12 tablet MAP že zjutraj, 12 sredi dneva in 12 proti večeru. Izvrstno sem se počutil in varno prispel domov brez težav. Tudi moja prebava se je uredila, čeprav celodnevno sedenje za volanom ne pripomore k dobri prebavi.

Še danes so taki odmerki MAP zame “zakon”, ko me čaka psihofizično naporen dan in je zaradi različnih razlogov tisti dan moja prehrana skromna.

Matjaž (38)

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link