Menstrualne težave in glavoboli

Facebooktwitter

Gospa Edita (34) uživa MAP in FHES že 8 let. Pred tem je bila pogosto utrujena, imela je občasne glavobole in menstrualne težave.

Uživati je začela po 2 kapsuli FHES dnevno na tešče ter po 7 tablet MAP trikrat tedensko ob športnih aktivnostih. Takrat je bila stara 26 let. Sprva ni zaznala izboljšanj. Po devetih mesecih rednega uživanja obeh prehranskih dodatkov pa je začelo iti na bolje. Nadaljevala je z jemanjem omenjenih odmerkov in to počne še danes.

Njeno sedanje počutje je veliko bolj stabilno, menstrualnih težav in glavobolov že nekaj let ni več, telo je veliko bolj čvrsto, koža se je po porodu neverjetno izboljšala, na njej ni praktično nobenih klasičnih sledi poroda.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link