Migrene v družini

Facebooktwitter

Imam 49 let. FHES pijem že štiri mesece. V bioapoteki so mi preparat svetovali, ko sem potarnala o svojih pogostih neznosnih migrenah. Zaradi njih sem jemala po dva dni dopusta, saj nisem bila sposobna razmišljati, gledati, delati.

Sprva sem pila po eno kapsulo dnevno, ko sem začutila, da se približuje migrenski glavobol, pa po dve kapsuli. Enkrat mesečno se mi sicer še pojavijo glavoboli, a so znosni.

Upam, da se bo stanje še izboljšalo. Po eno kapsulo jemlje tudi 14-letna hčerka, ki ima podobne migrenske glavobole, le da pri njej niso tako intenzivni.

Sem pa to poletje opazila, da me sonce, četudi sem ves dan preživela zunaj, ni opeklo. Prej sem se vsako poletje skrivala pred soncem, ker sem že po nekaj minutah zelo pordela. Odlično!

Nasploh se počutim dobro, zdravo, sem polna energije in vsakodnevna opravila mi gredo lažje od rok.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Najstniki, Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link