Nagnjenost k trebušni virozi v družini

Facebooktwitter

V otroštvu sem pogosto imela trebušne težave. Zdaj (stara sem 36 let) skrbim za črevesje z razmeroma zdravo prehrano in s probiotičnimi živili. Rada imam jogurt, kefir (ki si ga sama pripravljam), kislo zelje… Zadnjih nekaj mesecev pa uživam tudi probiotik EM. Po zajtrku in pred kosilom vmešam 0,2 dl probiotika v vodo in dodam malce soka aronije. Z vsem tem sem lepo uredila svojo sicer neredno prebavo.

K prebavnim težavam v svoji družini nisem nagnjena le jaz, pač pa tudi mož, hčerka, brat in svakinja. Vsako leto imamo vsaj enkrat trebušno virozo. Prejšnja leta sem jo imela tudi jaz, čeprav v blažji obliki kot ostali. Letos pa se je zgodilo, da so imeli trebušno virozo (z bruhanjem in drisko) vsi razen mene. To svojo »imunost« pripisujem rednemu uživanju probiotika EM. Zgodilo pa se je ravno v času, ko sem preizkušala pollitrsko plastenko novega probiotika EM.

Občasno probiotik EM uživa tudi mož, ki ga boli želodec, če poje kaj težkega, težave ima namreč z želodčno kislino. Zaradi teh težav je tudi že jemal tablete. S probiotikom EM pa je to rešeno. Ko se pojavijo težave, spije dvakrat na dan približno po 0,4 decilitra in mu odleže. Po probiotiku poseže tudi, ko zaradi večjih stresov njegovo blato postane tekoče.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
12/07/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN