Neredno uživanje majhnih odmerkov probiotika EM

Facebooktwitter

Pošiljam vam svojo izkušnjo. Stara sem 48 let. Probiotik EM sem začela uživati zaradi slabe prebave. Bila sem napihnjena, blato je bilo smrdeče, odvajanje je bilo neredno: včasih zaprtje, včasih več blata, drugič le malo. Bila sem utrujena.

Pred dvema mesecema sem si nabavila probiotik EM. Od takrat ga uživam po 0,1 dl dvakrat na dan, vendar ne vsak dan.

Ob takem režimu sem po treh tednih zaznala izboljšanje: napihnjenost je manjša in imam več energije. Ne zaznam pa izboljšanja vonja blata in tudi glede zaprtja ni sprememb. Verjetno bi morala uživati večji odmerek in bolj redno.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
07/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link