Okrepitev pogumne bolnice z rakom

Facebooktwitter

Sem 41-letna bolnica z rakom dojke ter zasevki v kosteh in CŽŠ. Zaradi raznih terapij, sploh pa po operaciji metastaze na možganih, je bilo moje telo, kljub redni rekreativni vadbi, oslabelo. Izgubila sem tudi kar nekaj mišične mase. Poleg raka imam tudi revmatoidni artritis.

V desetih letih, odkar sem prvič zbolela, sem se naučila marsikaj, glavno pa je, da vem, da se z močno voljo in željo da marsikaj storiti. Ampak to moramo storiti sami za sebe!

Tako sem prišla do nekoga, ki mi je svetoval uživanje OKA. Začela sem s šestimi tabletami dnevno (3 zjutraj, 3 zvečer). Že po dveh tednih sem občutila, da imam več energije, mišice so se okrepile (ob vadbi seveda), celo koža in nohti so se mi popravili. Dozdeva se mi,da imam tudi boljšo prebavo (vsekakor pazim na zdravo prehrano).

Po treh tednih sem dozo zmanjšala na dve tableti zjutraj in dve zvečer. Tako mislim nadaljevati do morebitne spremembe počutja. Za sedaj lahko le pohvalim!

Tudi bolezen je v remisiji. Naj tako ostane čim dlje. 🙂

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
28/08/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link