Mladi športnik in MAP

Facebooktwitter

Moj osemnajstletni sorodnik je atlet. Njegova disciplina je tek na 400m, občasno tudi tek na 200m in štafeta 4x 400m.

MAP uživa leto in pol. Najprej ga je eno leto užival samo po treningih (po 1-2 tableti). Ker je tako občutil več energije, se je odločil za uživanje MAP tudi na tekmovanjih. Zadnjega pol leta jemlje po tekmah vsaj po 5 tablet. Opaža, da se z uživanjem MAP po tekmi mišice hitreje regenerirajo in občutek izčrpanosti je manjši.

Dosega odlične tekmovalne rezultate. V juliju je na svetovnem mladinskem tekmovanju dosegel lepe rezultate v polfinalu v teku na 400m.

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Najstniki
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link