Oslabela mati v domu upokojencev

Facebooktwitter

Pišem vam v svojem imenu in v imenu svoje mame, ki redno uživa beljakovine (MAP) in zeliščni napitek bio probiotik EM.

Mama je bila pred kratkim operirana na črevesju, zaradi bolečin v kolku in hrbtenici je imela že dokaj izražene težave pri hoji, bila je kronično utrujena in slabotna itd.

Kjub njeni že kar lepi starosti (78 let) moram potrditi, da se je njeno zdravstveno stanje ravno s pomočjo teh prehranskih dopolnil močno in znatno izboljšalo. Okrepila se je, zdaj je manj utrujena in lažje odvaja, pa tudi bolečin v kolku so se zmanjšale.

Mama stanuje v domu upokojencev. Osebje sem poprosila, naj poskrbijo, da redno uživa ti dopolnili. Zeliščni probiotik EM uživa vsak dan po kosilu. Spodbujam jo sicer, da bi to počela po vsakem obroku, tako kot to počnem sama, pa pravi, da je zelooooo kisel in ga zato s težavo pogoltne… Eno plastenko ima kar v domu in osebje samo poskrbi, da je uporaba redna. Ob času kosila jemlje tudi od 2 do 4 tablete »beljakovinskih gradnikov«, idealne kombinacije aminokislin OKA (MAP).

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/10/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link