Petnajstletna uporaba FHES in polletno uživanje MAP

Facebooktwitter

Tomaž (40 let) je začel uživati FHES pred petnajstimi leti.  Pred tem je imel  manj energije in je bil bolj občutljiv za sezonske prehlade.

Uživa po 2 do 4 kaspule na dan, ponavadi takoj zjutraj in pozno popoldan.

Zadnjega pol leta vzame vsak dan tudi po 5 tablet MAP.

Zdaj je zanj normalno, da ima vedno dovolj energije, kar včasih ni bila praksa. Njegova odpornost se je zvišala. Ne pomni, kdaj je bil nazadnje prehlajen. Tudi kakih drugih zdravstvenih težav nima. Opaža tudi občutno večjo in stabilnejšo psihično moč.

MAP daje tudi sedemletnemu sinu, za boljši razvoj kosti in za boljšo in pravilno rast.

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Otroci do 10 let, Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link