Pomladna utrujenost in trebušna infekcija

Facebooktwitter

Spoštovani dr. Ostan, ne vem, ali je prav, da to zapišem na tem mestu ali bi moral poiskati kako drugo stran, vendar bi rad povedal ljudem svojo izkušnjo s FHES.

Z ženo (oba sva v petdesetih letih) sva že kar nekaj časa redno jemala FHES v priporočenih količinah in oba sva kmalu ugotovila, da kljub nastopu pomladi letos nisva utrujena, imava več energije. Potem nama je FHES-a zmanjkalo in nisem takoj naročil nove pošiljke, tako da ga kak teden nisva uživala. Po kakih petih dneh mi pravi žena “A veš, da sem nekako bolj utrujena sedaj, ko ne uživam FHES?”. “Jaz tudi”, sem rekel in še istega večera naročil novo pošiljko.

Dan za tem sem se slabo počutil. Bolelo me je celo telo, telesna temperatura  je naraščala, predčasno sem odšel iz službe. Ponoči slabo spanje, boleč trebuh, driska, skratka, neka infekcija. Dan se je nadaljeval s krči, bolečinami in vročino. Komaj sem čakal paket s FHES in takoj sem začel jemati po 2 kapsuli vsake 3 ure. Zvečer je vročina že nekoliko upadla, naslednje jutro pa ni bilo ne bolečin in ne vročine, le driska je še vztrajala. Čez dan sem zaznal, da tudi utrujenosti ni več. Tako hiter obrat pripisujem FHES-u, saj nisem jemal ničesar drugega in ker prej nikoli ni bilo tako hitrega obrata.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
15/09/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link